Firadiseny - Lloguer de carpes i tarimes
A Firadiseny li oferim l’aval de 30 anys d’experiència i una trajectòria basada en el servei i la implicació en el projecte dels nostres clients.

La Professionalitat, la Puntualitat i la nostra capacitat d’aportar solucions fan que ens convertim en la tranquilitat dels organitzadors de fires i esdeveniments diversos que confien en FIRADISENY.

La nostre forma de treballar s’adapta fàcilment a ser un anella més de la cadena organitzativa de fires, trobades, esdeveniments, convencions i qualsevol acte que requereixi infraestructures, sigui quin sigui el seu tamany.
Disposem de col·laboradors en qualsevol necessitat firal i organitzativa que ens pugui requerir, ja sigui proposta “claus en ma”, o qualsevol servei que convingui en el mon dels esdeveniments.

Consulti’ns sense compromís, amb la informació que li facilitarem podrà comprovar que per preu i servei, no tenim competència..

Si desitja que el vinguem a visitar no dubti en fer-nos-ho saber.

A FIRADISENY disposem de tota la infraestructura necessària per recintes firals, fires, celebracions, esdeveniments, convencions...
Firadiseny - Lloguer de carpes i tarimes
Firadiseny - Lloguer de carpes i tarimes